Soyak İzmirlilere "Canlı Destek Hizmeti" ile müşteri memnuniyetinde mükemmelliği hedefliyor

Gayrimenkul alanında yaklaşık 50 yıldır yenilikçi projeleriyle örnek olan Soyak, müşteri hizmetleri alanındaki çalışmalarında da bilgi çağını yakalayan hızıyla sürekli gelişimi hedefliyor. Bu doğrultuda Soyak Müşteri Hizmetleri gelişim projesiyle sağladığı hizmetlerde yaptığı iyileştirmelerle müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarının bir adım önünden gitmeyi başarıyor.

Soyak Müşteri Hizmetleri'nden İzmirlilere "Canlı Destek"

Soyak Park Aparts'dan Yılın Fırsatı: 96.000 TL'dan başlayan fiyatlarla Ev Sahibi olunuyor!

Soyak'ın İstanbul Halkalı'daki yeni projesinin satışları özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla sürüyor. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "İstanbul'da yeni nesil bir yaşam projesine yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyoruz. " dedi.

Soyak Park Aparts satışa çıktı, üçte biri hemen satıldı.

Soyak'ın İstanbul Halkalı'daki Soyak Park Aparts projesinde, 25 bin öntalebin ardından, satışın ilk haftasonunda her 10 dakikada 1 daire satıldığını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, ulaşılan satış başarısının Soyak kalitesine duyulan güvenin en güzel göstergesi olduğunu söyledi.

Soyak'tan Konut Konferansı'nda Geleceğin İpuçları

Gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerini buluşturan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Konut Konferansı'nda, sektörün geleceği tartışıldı. "Konutta Geleceğin Ayakizleri" başlıklı açılış oturumunun başkanlığını yürüten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri, MIT Gayrimenkul Merkezi Başkanı Prof Tony Ciochetti, Özyeğin Üniversitesi Enerji Çevre ve Ekonomi Merkezi Başkanı Prof Dr Pınar Mengüç, TAGO Mimarlık şirketinin sahibi Mimar Tatsuya Yamamoto'yla birlikte masaya yatırdı.

Soyak, İstanbul'a Soyak Park Aparts ile Döndü

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 50 yıllık birikimi ile, İstanbul ve İzmir'e değer katan yaşam alanları geliştiren Soyak, 3 yıl aradan sonra yeniden İstanbullular'la buluşuyor. Soyak'ın Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle Halkalı'da 400 milyon TL değerinde geliştirdiği "Soyak Park Aparts", 2200 konuttan oluşuyor. Soyak Park Aparts, farklı konut tipleri ve uygun fiyat seçenekleriyle, sakinleri için şehrin içinde güvenli ve doğayla içiçe bir yaşam alanı sunarken, yatırımcılar için yine yüksek değer kazandıran bir Soyak projesi olacak.

Soyak'ın Halkalı'daki Yeni Projesini 15.000 kişi bekliyor!

Soyak projeleri sunduğu yaşam kalitesi ve uygun ödeme fırsatlarıyla henüz satışa çıkmadan yoğun taleple karşılanıyor. Soyak'ın İstanbul Halkalı'daki 2000 konutluk yeni bir projesi için satışa çıkmadan geçtiğimiz cuma günü 10,000 olan talep, hafta sonunda 15,000'e yükseldi. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, bu talebin Soyak projelerine olan beğeni ve güvenin yanı sıra, Türkiye'de artmakta olan kaliteli konut ihtiyacını da yansıttığını söyledi.

Soyak'ın Halkalı'daki Yeni Projesine İki Günde 10.000 Ön Talep

Soyak, üç yıl aradan sonra İstanbul'a Halkalı'da 2.000 konutluk yeni bir projeyle geri dönüyor. Ekim ayında satışa çıkacak olan proje için iki günde 10.000 ön talep geldi. İstanbulluların yoğun ilgisinden mutluluk duyduklarını söyleyen Emre Çamlıbel, Soyak kalitesini uygun fiyatlarla Halkalı'ya taşıdıklarını söyledi.

Soyak, İzmir'in kültür ve sanat hayatına katkısını sürdürüyor

Soyak, 15 â€" 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen İzmir Uluslararası Dans Festivali, WDC 2010 Dünya Kupası Latin Dansları Yarışması'na sponsor oldu. Birinciliği, yarışmaya İtalya'dan katılan Emanuele Soldi-Elisa Nasato çifti elde etti.

BASIN ODASI