Soyak'tan Gençlerin Kariyer Gelişimine Destek

Soyak Holding, gençlerin mesleki gelişimi için verdiği desteği sürdürüyor. Soyak Holding Yöneticileri, geçtiğimiz hafta farklı eğitim platformlarında gençlerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, Eğitişim Kariyer Enstitüsü'nde verdiği dersle; Soyak Holding İK ve Kalite Direktörü Osman Ünal 9 Eylül Üniversitesi "Türkiye Kalite Derneği (KalDer)- "Gençkal- 5K İzmir Çalıştayı"na katkılarıyla gençlerin yanında yer aldı.

Soyak Siesta'da Yeni Kampanya : Tüm daire seçenekleri 500 TL taksitle

Soyak, İlk 3 etap satışları yoğun ilgi gören "Soyak Siesta" projesinde çok cazip bir kampanyaya daha imza atıyor. İzmir Karşıyaka'ya yeni nesil yaşam kalitesi getiren Soyak Siesta'da tüm daire tipleri ilk 24 ay boyunca 500 TL taksitle satışa sunuluyor.

Kariyer.net'ten Soyak'a "10. Yıl Onur Ödülü"

İnsan Kaynakları ve yönetim dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 15.'si, 14 â€" 15 Nisan tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Zirve kapsamında, Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Osman Ünal ile Soyak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Berrin Tavman da "Kariyer.net 10. Yıl Onur Ödülü"ne layık görüldü.

Yoğun talep üzerine 6 ay öne çekilen Soyak Siesta'nın 3. etabının %40'ı ilk haftada satıldı.

İzmir'de yeni nesil yaşam kalitesini destekleyen 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinin , satışa çıkışı 6 ay öne çekilen 3. etabı da yoğun ilgiyle karşılandı. Projede yer alan farklı büyüklükteki dairelerin yüzde 40'ı ilk haftada satıldı. 454 TL'den başlayan taksitler ve 93.000 TL'den başlayan uygun fiyatlarla dikkat çeken projenin temeli bir yıl önce atılmıştı.

Soyak Siesta'nın ilk yılında 3. etap 454 TL taksitle satışta

2. etabı da yoğun ilgiyle karşılanan Soyak Siesta Proje'sinin 320 konuttan oluşan 3.etabı 1+1'den 3+1'e farklı daire seçenekleriyle 12 Mart'ta satışa çıkıyor. Bir yıl önce temeli atılan projenin ikinci etabının yüzde 80'i büyük bir hızla satıldı.

Soyak'ın kurumsal sosyal sorumluluk projesi, Uluslararası İş Liderleri Forumu'nda

Soyak'ın "Geleceğe Bir Damla Sakla" kurumsal sosyal sorumluluk projesi, uluslararası platformlarda örnek vak'a olarak gösteriliyor. İngiltere Veliaht Prensi Charles tarafından kurulan "Uluslararası İş Liderleri Forumu"nun dünyaca ünlü Ağa Han Vakfı'yla birlikte bu yıl İstanbul'da düzenlediği Sosyal Sorumluluk çalıştayında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, Soyak'ın "Geleceğe Bir Damla Sakla" projesini katılımcılarla paylaştı. 25 Şubat'ta gerçekleştirilen panele dünyanın çeşitli yerlerinden gelen sosyal sorumluluk uzmanları katıldı.

Soyak Siesta'da, 3+1 daire sadece 888 TL taksitle

Soyak, İzmir'e yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta projesi ile uygun ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor. Çocuklu ailelerin konfor ve keyifle yaşayabileceği 3+1 daireler yeni kampanya kapsamında 888 TL aylık taksit imkanlarıyla satışa çıkıyor.

İzmirli çocuklar Soyak Siesta'da hayalindeki evi tasarladı

İzmir Karşıyaka'ya yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta, bu kez çocukların buluşmasına ev sahipliği yaptı. 2-4 Şubat tarihleri arasında Soyak Siesta Satış Ofisi'ne gelen toplam 83 çocuk, atölye çalışmalarına katılarak hayallerindeki evi tasarladı. Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitmenler aracılığıyla düzenlenen etkinlik, ebeveynler tarafından da beğeni ile karşılandı.

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel:"Gayrimenkul sektörü 2010 yılında büyümeye başlayacak" dedi

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel, Türkiye Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren GYODER'in Bursa'da düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"ne konuşmacı olarak katıldı. Bursa Almira Otel'de 7-8 Ocak tarihlerinde yapılan "Gelişen Kentler Zirvesi" katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Adana

BASIN ODASI