Yabancı yatırımcının konuta ilgisi 2016 yılında da devam edecek

Soyak Holding CEO'su Dr. Emre Çamlıbel:

Soyak'ın yeni projesi için İLK FİYAT Avantajını Yakalayın!

İstanbul'un Yeni Merkezinde 5.000 konutluk Yepyeni Proje, Soyak Konforia satışa çıktı

Soyak Çatımız Dergisi Temmuz Sayısı

Yeşil Yakalı Soyak'lılardan "çevre dostu" bisiklet turu

Soyak Holding'in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi 'Yeşil Yakalı Çalışan'lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir.

Soyak Holding, Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak parametrelerin tartışıldığı ve bu yıl 27-28 Nisan'da 'Kritik eşik: Açılım ve Dönüşüm Zamanı' mottosuyla düzenlenen Forum İstanbul Konferansı'nda yerini aldı.

Akıllı Yıldızlar ikinci yıl maratonuna başladı…

Soyak'ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini arttırmayı hedefleyen, İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda uygulanacak olan ödüllü Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, ikinci yılına yeni okul tanıtımlarıyla başladı.

Oturmak için Oxygen al, ayağın yerden kesilsin!

Soyak, müşterileri için kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 24 Mayıs'a kadar Soyak Siesta etaplarından daire satın alanlar, son model bir Audi A3 Sportback sahibi olma şansı yakalıyor.

Akıllı Yıldızlar KSS Pazaryeri'nde büyük ödülün sahibi oldu...

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi ilk yılında iki ödül birden kazandı

"Sign of the City Awards"ta Soyak Rüzgarı esti…

Hürriyet Gazetesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Sign of the City Awards'ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Akıllı Yıldızlar Projesi'nde ikinci dönem başladı!

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen, İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda uygulanacak olan Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin 2. dönemi başladı. Küçükçekmece ve Başakşehir'deki okulların ardından İstanbul Arnavutköy'de belirlenen okullarda uygulanacak projenin tanıtımları, İBB Piri Reis İlkokulu'nda gerçekleşen tanıtımla tamamlandı. Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, proje kapsamında uygulamalı alan olarak okullara hediye edilen Enerji Köşesi'nin açılışında, Akıllı Yıldızlar Projesi'nin başlamasından duyduğu memnuniyeti paylaştı.

BASIN ODASI