Soyak'ta Yeşil Yakalı Çalışan dönemi

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı'nı bir adım daha öteye götürerek Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.

Halkalı'da en uygun fiyat Soyak'tan, en fırsat dolu kampanya Evostar'dan!

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar'da evler hazır fırsatlar da hazır. Halkalı'nın en uygun fiyatlı ve ekonomik projesi olan Evostar'da daireler hemen teslim avantajı ve ayrıcalıklı ödeme planlarıyla sahipleriyle buluşuyor. Dileyen 36 ay %0 faiz, dileyen %10 indirim ve dileyen de 120 ay % 0,75 oranlı krediden yararlanabiliyor.

'Akıllı Yıldızlar Şehri' artık dijital platformda…

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen 'Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin web sitesinin ardından 'Akıllı Yıldızlar Şehri' oyunu da erişime açıldı. Akıllı Yıldızlar Şehri oyunuyla çocuklar hem eğleniyor, hem de Akıllı Yıldızlar Okulu'nda edindikleri bilgileri Akıllı Yıldızlar Evi ve Akıllı Yıldızlar Sokağı'nda uyguluyorlar. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk "Akıllı Yıldızlar Şehri oyunuyla çocuklara davranışlarını değiştirerek hem kendilerinin, hem şehirlerinin, hem de dünyamızın kazanacağını göstermek istiyoruz. Zaten oyunda da davranışlarındaki bazı küçük değişimlerle karbon salımına ne kadar katkıda bulundukları ve kaç ağaç kurtardıklarını da görüyorlar" dedi. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda gerçekleştirilecek olan "Akıllı Yıldızlar" projesinin, İstanbul'da bu öğretim yılı uygulamaya geçilen okullarında tanıtım günleri, eğitici, öğrenci ve veli eğitimleriyle Enerji Günleri Şenlikleri'nin ardından web sitesinin ve Akıllı Yıldızlar Şehri oyununun açılmasıyla projenin dijital bölümleri de hayata geçirilmiş oldu.

Soyak Siesta'da "Energy" satışta!

İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy'de sınırlı sayıdaki son konutlar da satışa sunuldu. Üstelik hemen ev alan şanslı misafirler, 1 yıl aidat ödemeyecekleri gibi, evlerini dayalı döşeli alma şansına da sahipler. Soyak Siesta Energy'de hemen teslim 2+1 ve 3+1 daireler çok kısa süreliğine 36 ay vade için 0 faizle satışta….

En yeşil rezidans ve ofis karma projesi Soyak Soho, "LEED Gold" sertifikalı oldu.

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (US Green Building Council-ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Efficiency Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. Gayrettepe'de yer alan rezidans daireler ve ofisten oluşan karma proje Soyak Soho'nun inşa ve tasarım aşamlarında çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak için pek çok uygulamaya yer verildi.

Soyak Evostar'dan dayalı döşeli hemen teslim daireler

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar 13 Ağustos'a kadar sürecek muhteşem bir yaz kampanyası sunuyor. Kampanyada tüm daireler, ev sahibi olmak isteyenlerin evlerini diledikleri gibi döşeyebilmeleri için 10.000 TL dekorasyon çeki hediyeli ve 48 ay 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstelik alımla ilgili tüm masarafları da Soyak karşılıyor!

Soyak projelerinde Ramazan'a özel "masrafsız" kampanya!

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'daki Soyak Evostar ve İzmir'de yer alan Soyak Siesta O2'de Ramazan'a özel çok özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak hemen teslim daireler Evostar'da 48 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajı; Soyak Siesta O2' ise 36 ay 0 faiz ve ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor.

Soyak Siesta O2'de Ramazan süresince masraf da, faiz de yok

İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın 600 konutluk beşinci etabı Soyak Siesta Oxygen'in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı O2'de Ramazan'a özel çok özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak hemen teslim 2+1 ve 3+1 dairelerde 36 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor.

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel: "İlk 6 ayda geçen seneye göre satışlarımız %40 arttı"

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel ilk 6 ayda Soyak'ın konut satışlarının geçtiğimiz aynı dönemine oranla %40 arttığını ve ilk 6 ay içinde de konut projelerinin %50'sinin satıldığını söyledi. Çamlıbel "Bu sene de İzmir ve İstanbul'daki projelerimizin satışına devam ediyoruz" dedi.

"www.akilliyildizlar.com" AÇILDI

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin web sitesi açıldı. www.akilliyildizlar.com adresinden erişilen internet sitesinde proje ile ilgili tüm detaylara, öğrenci, öğretmen ve veli eğitim içeriklerine, projeye ilişkin video kayıtlara ve çok yakında açılacak "Akıllı Yıldızlar Oyunu"na erişmek mümkün. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda gerçekleştirilecek olan Akıllı Yıldızlar'ın, İstanbul'da bu öğretim yılı uygulamaya geçilen okullarında tanıtım günleri, eğitici, öğrenci ve veli eğitimleriyle Enerji Günleri Şenlikleri'nin ardından web sitesinin de açılmasıyla projenin tüm ayakları hayata geçirilmiş oldu.

BASIN ODASI