Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısında babalarına seslendi!

Soyak, Babalar Günü'nde babalarounutmadı! Babalar Günü'nde Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısına geçerek babalarına seslendi. #benimbabam hastaig'ine en iyi 3 iletiyi girenler de çeşitli hediyeler kazandı.

Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin her yıl düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nun 15.sinde Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok 'Yeşil Kalite' başlıklı panele başkanlık yaptı. Bozok, "Yeni yapılan binaları yeşil bina olarak yapmak yetmiyor mevcut binaları da yeşil binalara dönüştürmek gerekiyor" mesajını verdi.

Siesta O2'de yazın en havalı kampanyası

İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın 600 konutluk beşinci etabı Soyak Siesta Oxygen'in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı O2'de 2+1 ve 3+1 daireler 36 ay vadeli ve 0 faizle satışa sunuluyor. 2+1 dairelerin 198.500 TL'den başladığı kampanya 18 Haziran 2014 tarihine kadar devam ediyor.

Soyak Evostar'da 1+1 dairelerde fırsat faiz: %0

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar 1+1'lerde 48 ay 0 faizle fırsat fiyat kampanyası başlattı. Hemen teslim 1+1'ler 184.000 TL'den başlıyor! 18 Haziran'a kadar sürecek ve ödemelerinde fırsat bolluğu da sunan kampanyadan isteyen 48 ay 0 faizden, isteyen %10 peşin indirimden, isteyen de 120 ay %0,76 faizden yararlanarak ev sahibi olabiliyor.

2800 Akıllı Yıldız, 4000 öğrenciye tasarruf bilincini aktardı…

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin beşinci etabı olan Enerji Günleri Şenlikleri tamamlandı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda gerçekleştirilecek olan Akıllı Yıldızlar'ın, İstanbul'da bu öğretim yılı uygulamaya geçilen okullarında tanıtım günleriyle eğitici, öğrenci ve veli eğitimlerinin ardından Enerji Günleri Şenlikleri de tamamlandı. Şenliklerde 2800'e yakın öğrenci eğitimlerde öğrendiklerini sergilediler ve toplamda da yaklaşık 4000 öğrenciye ulaşıldı.

Soyak, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi'nin üyesi seçildi

Soyak, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi USGBC (United States Green Building Council)'nin Gümüş Üyeliğine seçildi. Konseyin web sitesinde yer alan Soyak her yıl üyeliğini yenileyebilecek.

Soyak Holding'in eğitim odaklı stratejilerine Chicago Üniversitesi de katıldı

Dünyanın önde gelen üniversitelerinden olan Chicago Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinden bir grup öğrenci Soyak Holding'i ziyaret etti. Öğrenciler Soyak'tan satış ve pazarlama stratejileri, süreç yönetimi ve İK politikaları hakkında bilgi aldılar.

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel: "Green Retrofitting (Yeşil Tadilat) artık önemli bir trend"

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel bu sene 7. Kez düzenlenen EkoDesign 2014'te 'Binadan Yerleşim Ölçeğine Green Retrofitting' konulu panele moderatör olarak katıldı. Çamlıbel Green Retrofitting (Yeşil Tadilat)'ın gelecek günlerde daha fazla gündeme geleceğini ve dünyada artık bu konudan çok söz edildiğini belirtti. Panelde dinleyicilere keypad'lerden yanıtladıkları sorular da soruldu. Kazananlara Soyak Yayınlarından çıkan Yeşil Karne ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kurumsal Sorumluluk Raporu hediye edildi.

SOYAK Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk: "Sosyal medyanın anahtarı: İçerik Kraldır"

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan'da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi'nde 'Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri' konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı. Çelenk sosyal medyanın artık olmazsa olmaz olduğunu vurgulayarak; şirket sosyal değilse bile müşterilerin şirketi sosyal yaptığını söyledi.

Akıllı Yıldızlar okullarda start aldı

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin okul tanıtımları başladı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulunda uygulanacak olan Akıllı Yıldızlar'ın, İstanbul ayağı Başakşehir Nurettin Topçu ve Mahmut Şevki Zırh ilkokullarında öğrencilere yönelik yapılan tanıtım toplantılarıyla başladı. Tanıtımlarda söz alan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk'in öğrencilere yönelik yaptığı konuşma, büyük coşku ve heyecanla karşılandı. Tüm öğrenciler enerjiyi tasarruflu kullanan birer Akıllı Yıldız olmaya söz verdiler.

BASIN ODASI