Soyak 2012’ye yeni logosu ile giriyor!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi Soyak; 50. kuruluş yılında kurum kimliği değişikliğine giderek logosunu yeniledi. Faaliyet gösterdiği her sektörü farklı renklerle logosuna taşıyan Soyak; yeni yıla yenilenen bir kimlikle ‘merhaba’ diyecek.

Soyak 2012'ye yeni logosu ile giriyor!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi Soyak; 50. kuruluş yılında kurum kimliği değişikliğine giderek logosunu yeniledi. Faaliyet gösterdiği her sektörü farklı renklerle logosuna taşıyan Soyak; yeni yıla yenilenen bir kimlikle 'merhaba' diyecek.

Soyak’ta müşteri memnuniyeti bağlılığa dönüşüyor!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü yatırımları hayata geçiren Soyak; mükemmellik modelini temel alan stratejisi ile sağlıklı ve kaliteli yaşamın kapılarını açarak, müşteri memnuniyetini bağlılığa dönüştürüyor. Mükemmellik modelinin sürekli başarı ve müşteri bağlılığı sağladığını açıklayan Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Osman Ünal, “Tüm çalışmalarımızın uzun soluklu ve kaliteli olması, başarımızı sürdürülebilir kılıyor ve müşterilerimizi 50 yıldır Ailemiz’in bir parçası yapıyor” dedi.

“Yeşil stratejiler hükümet programında daha kapsamlı ele alınmalı”

GYODER ve Finans Dünyası Dergisi’nin birlikte düzenlediği, 7 Aralık Çarşamba günü Ceylan İnterContinental Oteli’nde gerçekleşen “Küresel Değişim ve Yeni Umutlar Konferansı”nda küresel kriz sonrasında beklenen siyasi ve ekonomik gelişmelerin neler olacağı, atılacak adımlarda gayrimenkul ve inşaat sektörünün nasıl bir rol üstlendiği, enerji verimliliği ve kentsel dönüşüm yaklaşımları tartışıldı. Konferansın “Küresel Krizin Gölgesinde Gayrimenkul ve İnşaat Sektörünün Yeri ve Önemi” başlıklı oturumuna konuşmacı olarak katılan Soyak Holding CEO’su M.Emre Çamlıbel enerji verimliliği, yeşil teknoloji ve yeşil binalar üzerine yaptığı konuşmada yeşil kalkınmanın büyümek için artık kaçınılmaz olduğuna ve hükümetin kalkınma programlarının içerisine alınması gerektiğine dikkat çekti.

Sürdürülebilir gelecek için, “enerji verimliliği”ne yatırım önemli!

50 yıldır gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak; Sürdürülebilirlik Akademisi ve İZSİAD işbirliği ile 26 Ekim Çarşamba günü İzmir’de düzenlenen “Sürdürülebilir Gelecek Konferansı”na destek verdi.

“Mevcut müşteri beklentilerinin ötesini öngörmek gerekli”

Konut sektörünün vizyonunu çizmek için Yapı-Endüstri Merkezi tarafından ikinci kez İstanbul’da düzenlenen “Konut Konferansı 2011”; konut sektöründe alternatif çözümler, kentsel dönüşüm, A+ konut geliştirme ve toplum odaklı konutlara odaklandı. Konferansta “A+ Konut Geliştirme ve Yeni Tüketici Yaklaşımları” başlıklı panelin moderatörlüğünü üstlenen Soyak Holding CEO’su M.Emre Çamlıbel; son yılların yeni tercihi akıllı evlere yönelik talebi karşılamak için müşteri beklentilerinin ötesini öngörmek gerektiğini açıkladı.

Soyak’tan İzmir’e “ALTIN” proje!

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, 50. kuruluş yılında altın projesi Soyak Mavişehir Optimus Gold’u İzmir’de hayata geçiriyor. Rahatlığı, konforu ve lüksü ile ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenler için Karşıyaka’da yükselecek Soyak Mavişehir Optimus Gold, “ilk fiyat avantajıyla” İzmirlilere altından daha kârlı bir yatırım fırsatı sunacak!

“Mevcut binalarda enerji verimliliğine odaklanmak, enerji üretmekten 6.6 kat daha verimli”

Odak Kurumsal tarafından sürdürülebilir gelecek bilincinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla 6-7 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul’da üçüncü kez düzenlenen Yeşil İş Konferansı; sürdürülebilir iş dünyasında tüm tarafları buluşturarak, yeni gelişmeleri ve işbirliği fırsatlarını sundu. Konferansta “Sürdürülebilir Binalar” başlıklı oturumun moderatörlüğünü üstlenen Soyak Holding CEO’su M.Emre Çamlıbel; oturum açılışında yaptığı sunumda mevcut binalarda enerji verimliliğine odaklanmanın, enerji üretmekten 6.6 kat daha verimli olduğunu açıkladı.

“Sosyal medya, marka itibarı için önemli”

Bilişim dünyası ile iş dünyasını biraraya getiren ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi'11, "Sınırlar Kalkıyor" sloganıyla 3-5 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Zirve kapsamında düzenlenen "Sosyal medyada şirketlerin ve kullanıcıların beklentileri nasıl bir araya getirilebilir?" başlıklı panele katılan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, iletişimde yeni bir çığır açan sosyal medyanın şirketler için karlı bir yatırım aracı olmasının yanı sıra firmaların bu alanda son derece kontrollü gitmesi gerektiğini belirtti.

Soyak’ın Halkalı’daki yeni yıldızı Evostar!...

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, 50. Yılında İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Halkalı’da yeni bir projeye daha imza atıyor. Modern, doğa ile dost bir ortamda konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden 1000 konutluk Soyak Evostar, Halkalı’nın yükselen yeni yıldızı olacak!

BASIN ODASI