Soyak’ın Evostar’ı Sibel Tüzün ile parlamaya başladı!

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak; İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Halkalı’da, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirdiği yeni projesi Evostar’ı özel tanıtım gecesiyle İstanbulluların beğenisine sundu. Halkalı’nın yükselen yeni yıldızı olacak Evostar; 4 Ekim Salı gecesi Sait Halim Paşa Yalısı’nda, ünlü şarkıcı Sibel Tüzün’ün sahne aldığı, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin konuk olduğu görkemli gece ile parlamaya başladı. Soyak kalitesini daha uygun fiyatlarla sunan Evostar’ın tanıtım gecesine katılan konuklar, ilk haftaya özel fiyat avantajından öncelikli olarak yararlanma fırsatı buldu.

“Sosyal medya, marka itibarı için önemli”

Bilişim dünyası ile iş dünyasını biraraya getiren ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi'11, "Sınırlar Kalkıyor" sloganıyla 3-5 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Zirve kapsamında düzenlenen "Sosyal medyada şirketlerin ve kullanıcıların beklentileri nasıl bir araya getirilebilir?" başlıklı panele katılan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, iletişimde yeni bir çığır açan sosyal medyanın şirketler için karlı bir yatırım aracı olmasının yanı sıra firmaların bu alanda son derece kontrollü gitmesi gerektiğini belirtti.

Soyak Mavişehir Optimus’ta çevre dostu araçlara özel hizmet

Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Mavişehir Optimus, çevre dostu uygulamaları ile İzmir Karşıyaka’da ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Egzoz dumanına son vererek doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçların kullanımına da destek veren Soyak, Mavişehir Optimus’ta elektrik şarj istasyonu kuracak.

Mevcut binalardaki enerji verimliliği, sürdürülebilir gelecek için önemli…

50 yıldır hizmet verdiği gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak, Koç Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kyoto Üniversitesi ile birlikte düzenlenen “Uluslararası İnovatif ve Sürdürülebilir Gelişim” Sempozyumu’na destek verdi.

Türkiye’nin İlk LEED – EB sertifikalı binası Soyak Holding’in oldu..

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Soyak, ABD'deki Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen ve birçok kritere göre yapılan inceleme sonucu yeşil bina standartlarına uyan yapılara verilen, Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) gümüş sertifikasını almaya hak kazandı. Soyak, Holding Binası’na aldığı “LEED – EB Silver” sertifikası ile, “varolan binalar kategorisinde” Türkiye’de LEED sertifikası alan “ilk şirket” oldu.

Soyak Siesta’da enerji toplama zamanı!

Soyak’ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olarak çevre dostu tasarım ve mimariyle planlanan ve adı Latince’de ‘enerji toplama zamanı’ anlamına gelen Siesta, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan teknolojik uygulamalarıyla çevre dostu çözümler sunuyor.

Soyak’tan sağlıklı yaşama bisikletli destek

50 yıldır sürdürülebilir yaşamı destekleyerek, enerji verimliliğini artıran projelere imza atan Soyak, 7’den 70’e herkesi sağlıklı ve kaliteli yaşam için bisiklet kullanmaya davet ediyor. Bisiklet kültürünü yaymak için gençlerin projelerini destekleyen Soyak, konut projelerinde de bisiklet parkurları ile herkesi bisiklet kullanmaya çağırıyor.

Bahçeli Yaşam Tercih Ediliyor

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak’ın Bahçeşehir’de doğa ile iç içe, lüks ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak Soyak Bahçe&Bahçe projesi, yoğun talep görüyor. İstanbul’da bahçeli evin huzurunu ve keyfini yaşamak isteyenler, Soyak Bahçe&Bahçe’nin dublekslerini tercih ediyor!

Bahçe’de sosyallik var!...

Değişen hayat standartları ve sosyal yaşam alışkanlıklarını iyi analiz eden Soyak, Bahçe&Bahçe Projesi’yle bir yandan lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor, diğer yandan sakinlerini sosyal hayata katılmaya teşvik ediyor.

Soyak Bahçe&Bahçe'yi Kenan Doğulu ile tanıttı

50. yılını kutlayan Soyak, İstanbul'da ödüllü Bahçeşehir'de, bahçeli evin huzurunu ve keyfini yaşamak isteyenlerin hayallerini, Soyak Bahçe&Bahçe ile gerçekleştiriyor. Dubleks ve tripleks bahçeli evler ile, lüks ve yeşil bambular içinde bir yaşamın kapıları açılıyor! Soyak Bahçe&Bahçe projesini ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun sahne aldığı, iş ve cemiyet hayatından da ünlü isimlerinin konuk olduğu muhteşem gecede tanıttı.

BASIN ODASI