Soyak Bahçe&Bahçe'de bütün evler "Yeni Nesil" bahçeli…

50. yılını kutlayan Soyak, İstanbul'da ödüllü Bahçeşehir'de, bahçeli evin huzurunu ve keyfini yaşamak isteyenlerin hayallerini, Soyak Bahçe&Bahçe ile gerçekleştiriyor. Dubleks ve tripleks bahçeli evler ile, lüks ve yeşil bambular içinde bir yaşamın kapıları açılıyor!

Soyak Şelale Evleri yazı müzikle karşıladı!

Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyak'ın İstanbul Ümraniye'de çağdaş yaşam alanlarının en iyi örneği oluşturularak yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri; haftasonunda, müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenliği gerçekleştirdi. Ezgi'nin Günlüğü, Öykü&Timuçin, Bora Öztoprak ve Kaan'ın en sevilen şarkılarını seslendirdiği şenlikte, aCuba Grubu da konukları salsa ritimleri ile coşturdu.

Deprem Mühendisliği Konferansı inşaat sektörünün ufkunu açtı!

Türkiye Deprem Vakfı Deprem Mühendisliği Komitesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen 7. Ulusal Deprem Mühendisliği Konferansı, dünyaca ünlü deprem uzmanlarını ağırladı. Soyak'ın destekçileri arasında yer aldığı konferansta; Deprem Mühendisliği alanında Türkiye'deki son araştırma ve uygulama çalışmaları paylaşılarak, inşaat sektörünün ufkunu açacak yeni yapı sistemleri tanıtıldı.

Soyak Yenişehir Kibele Evleri'nde yaza keyifli 'merhaba' !

Gayrimenkul sektöründe 50. yılını geride bırakmaya hazırlanan Soyak'ın yüksek yaşam kalitesi sunan projesi, huzur ve keyfin adresi Soyak Yenişehir Kibele Evleri; haftasonunda, müzik dünyasının sevilen gruplarını ağırladı. Kibele Evleri sakinleri, Yeni Türkü ve Grup Gündoğarken'in unutulmaz şarkıları ile yaza keyifli bir başlangıç yaptı.

Soyak, İzmir için en "ideali" tasarladı.Soyak Mavişehir Optimus'u satışa çıkardı..

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak, gayrimenkul sektöründeki 50. Yılında İzmir'e yeni projeleriyle yatırım yapmaya devam ediyor. İzmir'e 5 yılda 5000 konutluk yatırım yapan Soyak, Mavişehir'de yine prestijli, benzersiz, lüks, özel ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak. Soyak, yeni projesi Soyak Mavişehir Optimus'u 1000 kişinin katıldığı ve ünlü şarkıcı Hadise'nin sahne aldığı muhteşem gecede tanıttı. Soyak Mavişehir Optimus'ta tanıtıma özel fiyat avantajı kısa süre için sürecek.

Gayrimenkul Zirvesi'ne yeni trendler damgasını vurdu…

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından bu yıl üçüncü kez birlikte gerçekleştirilen 11. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul ReState Gayrimenkul Fuarı, sektörün en iyilerini buluşturarak, yeni işbirliği ve yatırım fırsatları sundu. Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi M.Emre Çamlıbel zirvede "Gayrimenkul Sektöründe ve Şehirleşmede Yeni Trendler" konulu oturumun başkanlığını yürüttü.

Soyak sürdürülebilir gelecekte de gençlerle yan yana!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak, yeşil iş dünyası ile üniversitelileri sürdürülebilir gelecek için Boğaziçi Üniversitesi'nde buluşturan GreenFest'e destek verdi. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, Greenfest'te gençlerle biraraya gelerek, sürdürülebilir gelecek için kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin önemini aktardı ve gençleri yaşam biçimlerini bu doğrultuda şekillendirmeye davet etti.

Soyak Mavişehir, Bahar Şenliği ile renklendi…

Soyak'ın yüksek yaşam kalitesi hedefiyle gerçekleştirilen markalaşmış projelerinden, İzmir Karşıyaka'daki Soyak Mavişehir, renkli bir bahar şenliğine evsahipliği yaptı. Soyak'ın Sponsorluğunda 15 Mayıs Pazar günü düzenlenen şenlik, misafirlerine eğlence dolu aktivitelerle unutamayacakları bir gün yaşattı.

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel: "Geleceğin kentleri "ekokent" olmak zorunda"

Soyak, 21-21 Nisan tarihlerinde "Küresel Yeni Gerçeklerle 2023'e Doğru.." teması ile düzenlenen Forum İstanbul 2011'de geleceğin şehircilik anlayışını masaya yatırdı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın açılışını yaptığı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil gibi isimlerin katıldığı konferans kapsamında "Şehirlerin Geleceği 2023'' başlıklı oturumda konuşan Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, Sürdürülebilir Yaşam için geleceğin kentlerinin ekokent standartlarında olması gerektiğini belirtti.

Soyak Rekabette İnovasyon ve Liderliği Tartıştı

Soyak Holding CEO'su M. Emre Çamlıbel, 21 Nisan 2011 tarihinde Eduplus tarafından düzenlenen 8. Liderlik Zirvesi kapsamında "Rekabet Ortamında Inovasyon ve Liderlik: Yaratıcı ve Yenilikçi Şirket Nasıl Olunur? Başlıklı oturuma konuşmacı olarak katıldı.

BASIN ODASI